sâmbătă, 25 februarie 2012

Neurotonic

NeurotonicNeurotonic

Neurotonic- Brain Tonic

PRET:  60 LEI
Efecte:
Tonic natural al sistemului nervos si vascular. Ginkgo Biloba are efect vasoreglator, imbunatatind circulatia la nivelul central ( creier ) si periferic ( membre ). Crestea fluxului sanguin asigura oxigenarea eficienta a creierului si hranirea lui cu nutrienti ( lecitina, fosfatidil colina si L-glutamina ), ceea ce are ca rezultat optimizarea functiilor cerebrale. Scade agregabilitatea plachetara si colesterolul. Are efect antioxidant si neurotrop.
Supliment nutritiv pentru imbunatatirea eficientei mentale in efort intelectual si fizic prelungit ( creste atentia, puterea de concentrare si memorare), creste capacitatea de munca.
Recomandat in: stari de oboseala; deficiente de memorie; tulburari de atentie si concentrare; anxietate; migrene; insomni; ameteli, tulburari de auz, tulburari de vedere, sechele AVC, traumatisme craniene, SLA,Parkinson,Alzheimer, SM,Down,Friedrich,arteriopatia obiliteranta a membrelor inferioare, tromboflebite. Are efecte favorabile in tratarea anumitor tipuri de impotenta. Intervine in ameliorarea simptomelor legate de varsta si intarzie procesul natural de imbatranire.

Mod de administrare:
1-2 capsule pe zi .

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Conditii de pastrare:
Bine inchis, ferit de lumina si umiditate.
Contine:
30cpsule/cutie
Pretul este pentru o cutie.

Un comentariu:

  1. Pe Farmacie-ieftina .ro gasiti acest produs in oferta si la achizitia lui primiti Melatonina 10cps gratis.

    RăspundețiȘtergere