duminică, 5 februarie 2012

OLIMPIQ STEMXCELL

1.OLIMPIQ STEMXCELL 50%
Varianta clasica a produsului, creste numarul de celule stem cu pana la 50%

Olimpiq Stemxcell este un produs 100% natural, un supliment alimentar revolutionar, care ajuta la cresterea numarului de celule stem in organism.
Daca putem convinge maduva osoasa sa produca pe cale naturala mai multe celule stem adulte, atunci organismul nostru va fi capabil sa repare tesuturile ale caror functionare este afectata de boli, accidente, sau de procesul de imbatranire.
Compozitie:
Protectorul celulelor stem adulte (Cell): extracte de seminte, coji de tatarca, struguri negri, mure negre, coacaze negre, coji de cirese negre, de soc, de prune, de mere uscate, urzici, coada calului (de câmp), flori de soc, extras din frunze de mesteacan, concentrat de frunze de struguri negri, gelatina.
Compusi din fructe si ierburi cu continut mare de polifenoli/flavonoide, resveratrol antioxidanti vegetali.
Seminte si coji de fructe liofilizate, macinate.
Stimulatorul celulelor stem adulte (StemX): Antrodia camphorata, Afa (Aphanizomenon flos, aqva sau alga afa), cartilaj de rechin, fucoidan, ganoderma lucidum, seminte de cânepa, clorofila, porumb, licium.
A nu se lasa la indemana copiilor!
Mod de administrare:
Se ia prima data o capsula din flaconul CELL, iar la 30-60 de minute, se ia o pastila din flaconul STEM. In cazuri mai grave se poate dubla cantitatea. Se bea cu multa apa.
Avizare Ministerul Sanatatii si Familiei nr. AC 0136/03.07.07


1A50.  OLIMPIQ STEMXCELL 50% CUTIE CU 30/30 CAPSULE- PRET 325 LEI

1B50.  OLIMPIQ STEMXCELL 50% CUTIE CU 60/60 CAPSULE-  PRET 569 LEI 

_______________________________________________________

2.OLIMPIQ STEMXCELL 75% 

Aceasta este varianta imbunatatita a produsului Olimpiq Stemxcell, care creste numarul de celule stem cu pana la 75%.


În decursul unei singure ore putem avea cu peste 75% mai multe celule stem!
Un nou concept: hranirea celulelor stem, protectia celulelor stem. Olimpiq StemXCell este primul si unicul produs cu efect de multiplicare a celulelor stem adulte, cu proprietati remarcabile. Hranirea celulelor stem atrage dupa sine o productie crescuta de celule stem adulte la nivel medular, contribuind astfel la controlul procesului de îmbatrânire. Celulele stem, parasind maduva osoasa, ajung în fluxul sanguin, apoi cu ajutorul unui mesager specific sunt transportate la nivelul organului afectat. Ajunse la nivelul organului tinta, celulele stem – datorita capacitatii lor de multiplicare – se autoreproduc în timp ce se implanteaza la nivelul tesutului respectiv si devin celule specifice acestuia. Datorita acestui proces, organul afectat va fi reînnoit, recapatându-si starea de sanatate si pastrându-si în acelasi timp functiile specifice.
Compozitia StemX: alga AFA, germeni din samânta de cânepa, fucoidan, ganoderma lucidum, seminte de cânepa, clorofila, matase de porumb, lycium barbarum, black cohosh (cimicifuda racemosa).

Compozitia XCell: seminte si coj de: struguri rosii, sorg, mure, coacaze negre; coji de: cirese negre, soc, prune, mere; frunza de urzica, mesteacan; coada calului; flori de soc.

Mod de administrare: câte 1 capsula din fiecare produs la 1-2 zile, iar la nevoie si la recomandarea specialistului, câte 2 capsule pe zi.

2A75.  OLIMPIQ STEMXCELL 75% CUTIE CU 30/30 CAPSULE   PRET:  456 LEI


2B75.  OLIMPIQ  STEMXCELL 75 % CUTIE CU 60/60 CAPSULE PRET:  825 LEI
_______________________________________________________



3.OLIMPIQ STEMXCELL SL 75%(VARIANTA PENTRU DIABET)
Aceasta este varianta de Olimpiq Stemxcell care creste numarul de celule stem cu pana la 75%, conceputa special pentru cei cu probleme diabetice.
Celulele stem au capacitatea de a se diferentia în celule secretoare de insulina. Insulina joaca un rol important în facilitarea patrunderii glucidelor la nivel celular, scazând astfel concentratia acestora în sânge. Are loc modificarea valorii glicemiei. Procesul de diferentiere a celulelor stem este influentat de mai multi factori. Anumite substante au capacitatea de a determina diferentierea anumitor tipuri de celule, inhibând formarea altor celule.
Un nivel crescut constant al glicemiei, precum si simptomele complicatiilor asociate diabetului demonstreaza faptul ca apar deteriorari la nivel celular si al organelor, însotite de o capacitate redusa a acestora de regenerare. În aceasta situatie organismul nostru are nevoie de o rezerva crescuta de celule stem.
Produsul Olimpiq SL, prin substantele active din compozitie, cu rol în ameliorarea calitatii vietii diabeticilor si asigurarea unei glicemii echilibrate, are un rol de neegalat în tratamentul diabetului. Prin împiedicarea aparitiei complicatiilor din cadrul ambelor tipuri de diabet zaharat, respectiv ameliorarea capacitatii regenerative a organismului, aceste complicatii pot fi evitate.

Compozitia StemX: alga AFA, germeni din samânta de cânepa, fucoidan, ganoderma lucidum, seminte de cânepa, clorofila, matase de porumb, lycium barbarum, black cohosh (cimicifuda racemosa).

Compozitia SL XCell: inulina, frunze de: dud, marar, afine, radacini de papadie, sulfat de zinc heptahidrat, seminte de: struguri-rosii, sorg, mure, coacaze negre, cirese-negre, soc, prune, mere, urzica-vie, coada calului, mesteacan, flori de soc, clorura de crom hexahidrat.

Mod de administrare: câte 1 capsula din fiecare produs la 1-2 zile, iar la nevoie si la recomandarea specialistului, câte 2 capsule pe zi.


3A75SL .  OLIMPIQ STEMXCELL 75%SL CUTIE CU 30/30 CAPSULE  PRET : 563 LEI


3B75SL. OLIMPIQ STEMXCELL 75%SL CUTIE CU 60/60 CAPSULE PRET: 925 LEI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu